Waarom voor ons kiezen

Tracs denkt mee met de specifieke uitdagingen in uw sector. Wij focussen op publieke ICT en betaaloplossingen. Publieke ICT staat voor systeem-tot-systeem communicatie, via interactie met en zelfbediening door uw klant. Onze betaaloplossingen combineren cashless met CRM en loyalty. Een sterke administratieve omgeving ondersteunt facturatie, rapportering en integratie. En ja, soms gaan dingen mis. Maar dan kan je net op ons rekenen. Beschikbaarheid is onze kernwaarde.

Gebruikersdag. Jaarlijks organiseren wij een Tracs gebruikersdag voor al onze klanten. Het doel van deze dag is het informeren en opleiden van onze gebruikers en samen te innoveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anthony Vavrinek, Sales & Marketing Tracs.

 

Hoogwaardig productaanbod

De Tracs & Faronics producten zijn eenvoudig in gebruik en vereisen in hoofde van de directe gebruikers en het administratief personeel geen technische kennis. Het geheel is stabiel en veilig, zonder aan gebruiksfunctionaliteit in te boeten. De ontwikkeling gebeurde en gebeurt in functie van de behoeften van bibliotheken en educatieve omgevingen.

 

Officiële Faronics reseller

PIMC nv officiĆ«le reseller van de producten van FaronicsTracs is officiële reseller van de producten van Faronics. Faronics ontwikkelt intelligente oplossingen voor absolute controle over multi-user computer omgevingen. De marktleidende oplossingen van Faronics hebben een dramatische impact gehad op het alledaagse leven van duizenden informatici.

Zowel scholen, bibliotheken, medische centra, overheidsorganisaties als bedrijven worden beter van hun gebruiker-gerichtte, technologische innovaties. Faronics, opgestart in 1996, is gesitueerd in Amerika en Canada. Een ambitieuze groei-strategie en een globale kijk doet Faronics streven nieuwe markten te bereiken. Verdere ontwikkelingen van de Faronics producten zullen innovatieve en unieke oplossingen opleveren die de gebruikersproductiviteit blijven verbeteren.