Groeiend belang van ICT en betaaloplossingen in het onderwijs

ICT neemt stormenderhand een steeds belangrijkere rol in het onderwijs. Jongeren zijn digital natives en velen hebben thuis beschikking over betere internet applicaties en computers dan hun ouders op het werk. De computer en het internet zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs, dat nood heeft aan oplossingen om sector specifieke uitdagingen op te lossen. Betaaloplossingen maken hier ook deel van uit.

CASHLESS - Zorgeloos betalen in uw school of universiteit

Eenvoudiger en veiliger betalen. Minder of geen geld in uw school of universiteit. Betaaloplossingen waarmee alle kosten betaald en indien wenselijk verwerkt kunenn worden in uw beheersysteem. Eén betaalsysteem voor al uw faciliteiten. Veilig en snel betalen. Kostenbesparend. Ook betalend printen en kopiëren. Ook vanop laptops. Geen driver problemen.

DIGITAL - ICT oplossingen op maat van het onderwijs

Digitaal is het nieuwe normaal. Een efficiënt beheer van aanwezige PC's, printers, copiers, media, (draadloos) internet is onontbeerlijk. Zonder ingewikkelde processen moet dit beschikbaar gesteld worden aan klassen, studenten of derden. Specifieke vereisten inzake interactie tussen docent en studenten bij computer ondersteund onderwijs. Tracs biedt hiervoor gebruiksvriendelijke oplossingen op maat van niet-ICT'ers, waardoor zowel medewerkers als systeembeheerders kostbare tijd winnen, en gebruikers een optimale gebruikservaring krijgen.

SECURE - ICT oplossingen op maat van het onderwijs

Publiekstoepassingen en veiligheid zijn in ICT termen een 'contradictio in terminis'. Onze producten zijn ontworpen om 100% beschikbaarheid van systemen te waarborgen. De tijdsbesteding voor het onderhoud van publieke PC's wordt beduidend verminderd, terwijl gebruikerstevredenheid toeneemt.