STAD / GEMEENTE - In steun van uw ICT dienst

De opdracht van een stedelijke of gemeentelijke ICT dienst is zéér complex. De diversiteit en hoeveelheid aan interne klanten, applicaties, systemen doet duizelen. Tracs heeft oplossingen ontwikkeld om kostenvriendelijk steun te bieden aan de lokale helden op vlak publieke ICT toepassingen en betaaloplossingen.

ZORGINSTELLINGEN - Omdat ICT nodig is

Printen, kopiéren, (draadloos) internet, publieke PC's, betaalsystemen, zelfbedieningsconcepten, ... De publieke ICT oplossingen van Tracs zorgen voor een digitaal aanbod op maat voor patiénten, gasten, medewerkers en management.

VRIJE TIJDSCENTRA - Publieke ICT oplossingen voor betere dienstverlening

Cultureel centrum, publiek zwembad, sporthallen, ... Grote complexen met heel specifieke exploitatie karakteristieken, omdat weinig vast personeel grote groepen bezoekers in goede banen moeten leiden. Publieke ICT systemen zijn van grote waarde om beter en efficiënter te kunnen werken, met minder kosten.

Onze klanten getuigen

Money Tracs. " Efficiëntiewinst!" . Zeker in het geval van Houthalen-Helchteren waarin we in het NAC alleen al 13 balies en evenveel betaalterminals in gebruik hebben". " Ook de extra veiligheid voor de medewerkers vaart er wel bij omdat er meer cashless betaald wordt. Komende van 100% cash in het voormalige gemeentehuis naar 50% cash in het NAC, op nog niet eens één jaar tijd, is een ongelofelijke prestatie. Korter samengevat: het pakket heeft zich niet laten betrappen op telfouten en werkt zeer accuraat. De rekening klopt als een bus!"

Gemeente Houthalen-Helchteren